• RADIMO I NEDELJOM

  Centralna laboratorija u ulici Cara Dušana br 67  radi i NEDELJOM od 8-13h.

 • ANALIZE
  ANALIZE

  Preko 3000 analiza iz oblasti biohemije, hematologije, imunohemije, mikrobiologije, patohistologije, genetike, prenatalnog skrininga  i visokospecifičnih analiza.

 • NAŠE LOKACIJE

  Laboratorije  JUGOLAB-a Vam pužaju kompletnu laboratorijsku uslugu kako na teritoriji grada Novog Sada, tako i u Apatinu, Bečeju, Futogu, Senti, Somboru, Subotici, Petrovaradinu, Kuli, Staroj Pazovi, Zrenjaninu, Odžacima, Čačku, Užicu, Kaću i Inđiji.

 • AKREDITOVANA LABORATORIJA

  ZU JUGOLAB NOVI SAD
  Centralna laboratorija
  u ulici Cara Dušana
  br. 67. Novi Sad

Lokacija i radno vreme

Radno vreme laboratorije JUGOLAB Dalje...

Priprema pacijenata

 

Šta treba znati pre dolaska u laboratoriju? Dalje...

Diskretno zakazivanje analiza

 

Diskretno zakazivanje analizaDalje...

Kontakt

Za sve informacije kontaktirajte nas Dalje...

English French German Hungarian Italian Russian Spanish

fb-iconinstagram-icon

AKTUELNI POPUSTI I AKCIJE

Specifične analize

Kontakt za informacije o visokospecifičim analizama kojih nema u cenovniku:

(021) 466-804 ili (021) 2100-808

Smaller Default Larger

Politika kvaliteta

ATS

 

JUGOLAB je opredeljen da stalno unapređuje kvalitet upravljanja i rukovođenja svojim poslovnim procesima pri realizaciji usluga, kako bi se obezbedilo da zahtevi i očekivanja pacijenata budu ispunjeni i premašeni, da bi JUGOLAB ostao na tržištu prepoznatljiv po pružanju usluga najvišeg kvaliteta.

 

U tom cilju JUGOLAB uspostavlja i unapređuje sopstveni Sistem upravljanja kvalitetom, usaglašen sa zahtevima standarda SRPS EN ISO 15189:2014.

 

JUGOLAB stavlja svoj Sistem upravljanja kvalitetom u funkciju promocije i primene odgovornog stava i odgovornog ponašanja u svakom aspektu svoga poslovanja, prema sebi, prema poslovnim partnerima, pacijentima, prema zaposlenima, društvenoj zajednici i prirodnom okruženju, usklađeno sa zahtevima zakonske regulative u oblasti svoje delatnosti.

 

Imajući u vidu da je za JUGOLAB glavno opredeljenje da pacijenti budu zadovoljni uslugom, prioritet u procesu pružanja usluge stavljamo na poštovanje svih načela upravljanja kvalitetom.
U tom 
smislu, obaveza najvišeg rukovodstva je da obezbedi da svi zaposleni budu potpuno upoznati sa utvrđenom Politikom kvaliteta, da jasno prepoznaju svoje svakodnevne zadatke i odgovornosti na ostvarivanju Politike kvaliteta i da budu maksimalno motivisani za stalno postizanje njenih ciljeva.